Η πρώτη φωτογραφία του νεκρού Ανίς Αμρί σε δρόμο του Μιλάνου [σκληρή εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτογραφία του νεκρού Ανίς Αμρί σε δρόμο του Μιλάνου [σκληρή εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το βράδυ της Παρασκευής μια φωτογραφία του Ανίς Αμρί, που τον απεικονίζει να κείτεται νεκρός σε δρόμο του Μιλάνου.

Ο Τυνήσιος που σκόρπισε τον θάνατο στο Βερολίνο έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού στην ιταλική πόλη, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ενημερωτική ιστοσελίδα iltempo.it.

Ο Αμρί βρέθηκε στην Ιταλία μετά τη δολοφονική επίθεση που πραγματοποίησε σε χριστουγεννιάτικη αγορά της γερμανικής πρωτεύουσας, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, και σε έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Η πρώτη φωτογραφία του νεκρού Ανίς Αμρί σε δρόμο του Μιλάνου [σκληρή εικόνα] | iefimerida.gr 0

Μόλις του ζήτησαν την ταυτότητά του, τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ». Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια των οποίων έπεσε νεκρός ο 24χρονος Τυνήσιος, ενώ τραυματίστηκε και ένας νεαρός Ιταλός αστυνομικός ελαφρά στον ώμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ