Συμπρωταγωνιστής του Μπίλι Ζέιν ο Αλέξης Γεωργούλης - iefimerida.gr

Συμπρωταγωνιστής του Μπίλι Ζέιν ο Αλέξης Γεωργούλης

Αλέξης Γεωργούλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης θα εμφανιστεί σε ταινία του Χόλιγουντ, αυτή τη φορά στο πλευρό του ελληνικής καταγωγής σταρ, Μπίλι Ζέιν.

Τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο «A green story», σε σκηνοθεσία και σενάριο του Αμερικανο-γεωργιανού Νικ Αγιασβίλι, ολοκληρώθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες.

«Πρόκειται για μια σπονδυλωτή ταινία που αφορά τη βιογραφία ενός Έλληνα, του Βαν Βαχλάκη, ο οποίος ήρθε στην Αμερική το 1950 με είκοσι δύο δολάρια στην τσέπη και έγινε μεγιστάνας» δήλωσε στο περιοδικό OK! ο Αλέξης Γεωργούλης και πρόσθεσε: «Υποδύομαι τον Ρότζερ, τον κακό της ιστορίας. Με τον Μπίλι Ζέιν, ο οποίος υποδύεται τον Γκρεγκ, συνδεόμαστε μέσω του Έλληνα μεγιστάνα».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη εμφάνιση του 37χρονου Αλέξη Γεωργούλη σε ταινία αμερικανικής παραγωγής ήταν στο «My life in ruins», στο πλευρό της Νία Βαρντάλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ