Βελτιωμένη πρόταση Παναθηναϊκού σε Νίνη – Τον υπολογίζει ο Φερέιρα - iefimerida.gr

Βελτιωμένη πρόταση Παναθηναϊκού σε Νίνη – Τον υπολογίζει ο Φερέιρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εξώδικη διαμαρτυρία που είχε στείλει στον Σωτήρη Νίνη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αλλάξει στάση και είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 22χρονο άσο με αυξημένες αποδοχές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», οι «πράσινοι» θα προσφέρουν 600.000 ευρώ τον χρόνο στον διεθνή μέσο, αύξηση δηλαδή 50% από τις σημερινές του απολαβές (400.000), ενώ θα προβλέπονται και μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Νίνης στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς είχε συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα εκφράζοντας την επιθυμία του να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πάρει το πρωτάθλημα. «Δεν θέλω να επηρεαστεί το κλίμα εξαιτίας μου. Απλώς θέλω να γυρίσω δυνατός και να βοηθήσω να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα», είπε ο Νίνης.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τον παίκτη πως τον υπολογίζει. «Να δουλέψεις στην αποθεραπεία σου και να γυρίσεις σύντομα. Όσο ανήκεις στον Παναθηναϊκό είσαι στα πλάνα μου. Η ομάδα σε περιμένει. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να περνάει τραυματισμό χιαστού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ