Μητέρα δάγκωσε τον γιο της επειδή άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα! [εικόνες] - iefimerida.gr

Μητέρα δάγκωσε τον γιο της επειδή άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα! [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Hancock County Sheriff
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνη έχει αφήσει την αμερικανική κοινή γνώμη η είδηση ότι μια μητέρα στην πολιτεία της Ιντιάνα έδειρε τους δύο μικρούς γιους της και μάλιστα δάγκωσε τον έναν εξ’ αυτών επειδή βιάστηκαν να ανοίξουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους!!!

Η 36χρονη Σάσα Κόλινς συνελήφθη για την επίθεση κατά των ίδιων των παιδιών της στο Γκρήνφιλντ, 40 χλμ ανατολικά της Ιντιανάπολις και θα κάνει Χριστούγεννα στη φυλακή.

Μητέρα δάγκωσε τον γιο της επειδή άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι γιοι της, επτά και εννέα ετών, είπαν στην αστυνομία ότι άνοιξαν τα δώρα που βρήκαν κρυμμένα στη ντουλάπα της μητέρας τους.

Εκείνη τα πέταξε στον τοίχο και τα έδειρε με μια ζώνη. Η έφηβη αδερφή τους ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία όταν βρήκε τα παιδιά τραυματισμένα κι αναστατωμένα.

Μητέρα δάγκωσε τον γιο της επειδή άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η έφηβη κοπέλα με τα αδέρφια της

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο WISH-TV η κοπέλα αποκάλυψε ακόμη ότι όποτε νευρίαζε η μητέρα τους αποκαλούσε «καθυστερημένο» τον ένα απ’ τους δύο αδελφούς της, που λέγεται ότι πάσχει από νοητική υστέρηση.

Ευτυχώς τα τραύματα των παιδιών αποδείχθηκαν επιπόλαια.

Μητέρα δάγκωσε τον γιο της επειδή άνοιξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Όσο για τη μητέρα τους, σε περίπτωση καταδίκης της αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει τα επόμενα 12 χρόνια της ζωής της πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ιντιάνα ΣΑΣΑ ΚΟΛΙΝΣ μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ