Ικανοποίηση στο γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών για την εξουδετέρωση του Ανίς Αμρί - iefimerida.gr

Ικανοποίηση στο γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών για την εξουδετέρωση του Ανίς Αμρί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP Photo/Daniele Bennati
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακοίνωση του θανάτου του κύριου ύποπτου ως δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο αποτελεί ανακούφιση για τη Γερμανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών.

«Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις ότι πρόκειται πραγματικά για το πρόσωπο αυτό και, αν επιβεβαιωθεί, τότε το υπουργείο Εσωτερικών είναι ανακουφισμένο που το άτομο αυτό δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τομπίας Πλάτε.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε ότι το Βερολίνο είναι «ευγνώμων στις ιταλικές αρχές για την πολύ στενή συνεργασία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη.

Ο Πλάτε πάντως τόνισε ότι το Βερολίνο δεν έχει ακόμα λάβει «επίσημη επιβεβαίωση» από την Ιταλία ότι ο εν λόγω άντρας είναι όντως ο Ανίς Αμρί, ενώ εκπρόσωπος της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ αρνήθηκε να λάβει κάποιο σχόλιο μέχρι η Γερμανία να λάβει την γραπτή επιβεβαίωση από τη Ρώμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία ανις αμρι θάνατος ανακούφιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ