Ο Κατσούλας ήταν κτηνοτρόφος και ζαχαροπλάστης μέσα στη φυλακή - iefimerida.gr

Ο Κατσούλας ήταν κτηνοτρόφος και ζαχαροπλάστης μέσα στη φυλακή

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O «εγκέφαλος» των σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας αφέθηκε ελεύθερος πριν μερικές μέρες από τις φυλακές Αγιάς Χανίων.

Hταν ο τελευταίος εκ των σατανιστών που βρισκόταν στη φυλακή, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν αφεθεί ελεύθεροι οι Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» οι δικαστές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση καθώς είχαν στα χέρια τους μια θετική πρόταση, ο Κατσούλας δεν είχε παραβιάσει καμία από τις 32 άδειες που είχε λάβει, ενώ δεν είχε υποπέσει σε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο Κατσούλας στις φυλακές είχε στο ενεργητικό του πάνω από 5.000 μεροκάματα, αφού ασχολήθηκε με την ζαχαροπλαστική, τις καλλιέργειες και την κτηνοτροφία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα τελευταία χρόνια λέγεται ότι ήταν σε καθεστώς ημιελεύθερης διαβίωσης καθώς περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο μαντρί που βρίσκεται έξω από τις φυλακές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κατσούλας επέστρεψε στην Παλλήνη, είναι μνηστευμένος εδώ και καιρό και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα την 1η και την 16η κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ