Ο Αγιος Βασίλης ανανέωσε το... δίπλωμα πιλότου -Πέρασε όλα τα τεστ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αγιος Βασίλης ανανέωσε το... δίπλωμα πιλότου -Πέρασε όλα τα τεστ [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία πέρασε τα τεστ ανανέωσης του διπλώματος πιλότου εμπορικών πτήσεων, τις γραπτές εξετάσεις αλλά και το τσεκ απ, αν και είχε λίγο παραπάνω σάκχαρο, ο Αγιος Βασίλης και πλέον είναι πανέτοιμος για τα ταξίδια του.

Ο αγαπημένος Αγιος των παιδιών παρέλαβε το ανανεωμένο δίπλωμά του από τον υπουργό Μεταφορών του Καναδά Μαρκ Γκαρνό, έναν πρώην αστροναύτη, σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter από το υπουργείο Μεταφορών του Καναδά.

«Aγιε Βασίλη, έχω καλά νέα για εσένα, για μία ακόμη φορά αρίστευσες στις εξετάσεις σου για το δίπλωμα πιλότου, επομένως ορίστε το πιστοποιητικό σου», του είπε ο Γκαρνό.

Στο βίντεο, ο Αγιος Βασίλης φαίνεται να υποβάλλεται σε μια εξέταση στα μάτια και να παραδίδει δείγμα από τα ούρα του.

«Η υγεία σου είναι καλή. Τα επίπεδα σακχάρου σου είναι λίγο ανεβασμένα, αλλά σου επιτρέπουμε να φύγεις, επομένως αυτά είναι καλά νέα», πρόσθεσε ο Καναδός υπουργός Μεταφορών, με τον Αγιο Βασίλη να γελά.

Ο Γκαρνό επίσης προειδοποίησε τον Αγιο Βασίλη για τους κινδύνους της οδήγησης: «Απλά να σου υπενθυμίσω, μην χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο και μην στέλνεις γραπτά μηνύματα ενώ οδηγείς το έλκηθρό σου στους ουρανούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βασίλης δίπλωμα ανανέωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ