Οι κρυμμένοι συμβολισμοί πίσω από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα στολίδια - iefimerida.gr

Οι κρυμμένοι συμβολισμοί πίσω από τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα στολίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά συνοδεύονται από δεκάδες έθιμα και παραδόσεις, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και η διακόσμηση των χώρων, που προσαρμόζονται αισθητικά στο πνεύμα των εορτών.

Η μαγεία μπαίνει δειλά δειλά στο σπίτι σας και αλλάζει την ατμόσφαιρα σας με μικρές διακοσμητικές πινελιές, όπως για παράδειγμα με την αλλαγή των καλυμμάτων σε καναπέδες και υπνοδωμάτιο ή με το στολισμό στο τζάκι και τη βεράντα του σπιτιού, για να κορυφωθεί με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που κατέχει εξέχουσα θέση.

Η διακόσμηση αυτή ποικίλει ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις κάθε οικογένειας και άλλοτε μπορεί να έχει μίνιμαλ ύφος, ενώ άλλες φορές να είναι επιβλητική και γκράντε, ωστόσο σε κάθε περίπτωση τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται είναι σχεδόν τα ίδια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ