Αλεύρωσαν τον Μανουέλ Βαλς έξω από καφέ στο Στρασβούργο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αλεύρωσαν τον Μανουέλ Βαλς έξω από καφέ στο Στρασβούργο [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter @salam93
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλεύρι στον Μανουέλ Βαλς έριξε Γάλλος ακτιβιστής, την ώρα που ο υποψήφιος για την γαλλική προεδρία έμπαινε σε καφέ στο Στρασβούργο στο πλαίσιο της περιοδείας του.

«Δεν ξεχνώ το 49.3» , είπε ο ακτιβιστής, αναφερόμενος στην διάταξη, που επιτρέπει στην γαλλική κυβέρνηση να περάσει νόμο, παρακάμπτοντας το κοινοβούλιο. Τελευταία φορά, που το έκανε ήταν για τις νέες ρυθμίσεις στα εργασιακά, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις.

Manuel Valls "enfariné" à Strasbourg (via BFMTV) pic.twitter.com/FlAUzqg2Lo

Ηταν γύρω στις 2 το μεσημέρι και ο Βαλς είχε φτάσει στο Καφέ Broglie στο Στρασβούργο, όπου είχε συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες. Εκεί τον περίμενε ένας πεζός που του έριξε ένα σάκο με αλεύρι στο πρόσωπο. Ο υποψήφιος για πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας αμέσως μπήκε να προστατευθεί στο καφέ, ενώ ο νεαρός συνελήφθη λίγα μέτρα παρακάτω.

Αλεύρωσαν τον Μανουέλ Βαλς έξω από καφέ στο Στρασβούργο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Είσαι λίγο άσπρος!» τον ειρωνεύτηκε ο δήμαρχος Στρασβούργου Roland Ries. «Αχ, τα προβλήματα!» του είπε ένας άλλος. Ο Μανουέλ Βαλς συνέχισε το πρόγραμμά του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Η σύζυγός του Anne Gravoin του καθάρισε με μια χαρτοπετσέτα το λαιμό για να σβήσει και τα τελευταία ίχνη από αλεύρι.

Αλεύρωσαν τον Μανουέλ Βαλς έξω από καφέ στο Στρασβούργο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μανουέλ Βαλς αλεύρι ακτιβιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ