Νέες πιέσεις από τις εφορίες για υπαγωγή στην περαίωση - iefimerida.gr

Νέες πιέσεις από τις εφορίες για υπαγωγή στην περαίωση

εγκύκλιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να αποσταλεί από αύριο στις εφορίες και να καλεί τους ελεγκτές να... κυνηγήσουν όσους δεν έχουν δεχθεί να κάνουν περαίωση για τα έτη 2000-2009.

Μπορεί η διορία για υπαγωγή στην περαίωση να έχει λήξει, η εφορία ωστόσο θα εξακολουθεί να ζητά από τους μικρομεσαίους να πληρώσουν, προκειμένου να γλιτώσουν από το φορολογικό έλεγχο. Γι αυτό το λόγο αναμένεται να κάνουν και εγγράφως την πρόταση για αποδοχή της περαίωσης εντός 5 ημερών, διαφορετικά θα κληθούν για φορολογικό έλεγχο.

Όσοι δεχθούν τη ρύθμιση θα πρέπει και να πληρώσουν άμεσα τουλάχιστον το 20% ως προκαταβολή της βεβαιωθείσης οφειλής. Ενώ όσοι ενταχθούν στη ρύθμιση θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης με δύο τρόπους, είτε μέχρι 24 δόσεις είτε εφάπαξ με έκπτωση10%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ