Σοκ στην Κρήτη από το νέο κρούσμα παιδεραστίας - iefimerida.gr

Σοκ στην Κρήτη από το νέο κρούσμα παιδεραστίας

Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικοι στην Κρήτη αυτά που συμβαίνουν το νησί τους μετά και το τρίτο περιστατικό παιδεραστίας που αποκαλύπτεται στο νησί μέσα σ' ένα περίπου μήνα. Αυτή τη φορά το νέο περιστατικό ασέλγειας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν, όταν ένας 62χρονος καλεσμένος σε σπίτι γιόρταζε μαζί με συγγενείς τον ερχομό του νέου χρόνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, ο 62χρονος βρήκε ευκαιρία να μπει στο δωμάτιο της 11χρονης κόρης των ενοίκων με σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, ωστόσο έγινε αντιληπτός όταν το κοριτσάκι άρχισε να διαμαρτύρεται και στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν. Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος, που κατάγεται από την περιοχή της Μεσαράς, έχει εξ αγχιστείας συγγένεια με την οικογένεια που διοργάνωσε την γιορτή και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι.

Το νέο περιστατικό πάντως έχει προκαλέσει σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία καθώς είναι το τρίτο περιστατικό παιδεραστίας που αποκαλύπτεται στο νησί μέσα σ' ένα περίπου μήνα. Υπενθυμίζεται πως στο Ρέθυμνο συνελήφθη ο 47χρονος γυμναστής Νίκος Σειραγάκης που πιάστηκε επ'αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του με δύο ανήλικα αγόρια. Και λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε η υπόθεση του 50χρονου άντρα, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εις βάρος δύο 14χρονων κοριτσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ