Πιάνει δουλειά ο «Λύμπε» - Φεύγουν έξι παίκτες από τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Πιάνει δουλειά ο «Λύμπε» - Φεύγουν έξι παίκτες από τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες αλλαγές θα βρουν τον Παναθηναϊκό με το νέο έτος συγκριτικά με την ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν. Πιάνει δουλειά ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τις αποδεσμεύσεις παικτών.

Η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Λυμπερόπουλο είναι πλέον γεγονός, όπως επίσης γεγονός είναι πως ο άλλοτε άσος του τριφυλλιού θα ξεκινήσει με αποδεσμεύσεις και όχι με μεταγραφές.

Επειτα από την πρώτη συνάντηση που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αποφασίστηκαν οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα αλλά και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το σύλλογο, αφού δεν έχουν ικανοποιήσει με τις μέχρι σήμερα εμφανίσεις τους.

Οι Ιβανόφ, Σάμπα, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Ιμπάρμπο και Γουακάσο δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ουζουνίδη και ο Λυμπερόπουλος καλείται να βρει τρόπο να λύσει τη συνεργασία του Παναθηναϊκού μαζί τους, με τη λιγότερη δυνατή ζημιά για τα ταμεία της ομάδας.

Η πιο σύνθετη υπόθεση δείχνει αυτή του Ιμπάρμπο, ο οποίος έχει έρθει δανεικός από την Κάλιαρι με τις δύο ομάδες να καλύπτουν από κοινού το συμβόλαιό του.

Αυτοί που θα έρθουν

Από εκεί και πέρα, Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος συμφώνησαν για τέσσερις μεταγραφές.

Ενας αμυντικός μέσος, ένα 10άρι, ένας καθαρός εξτρέμ και ένας φορ περιοχής είναι οι τέσσερις κινήσεις που θα γίνουν με τον Λυμπερόπουλο να έχει αρκετή δουλειά μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου να φέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στον Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ