Η Μπάγερν Μονάχου αφεντικό (3-0) στο ντέρμπι με την Λειψία [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μπάγερν Μονάχου αφεντικό (3-0) στο ντέρμπι με την Λειψία [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λειψία πήγε στο Μόναχο για να διεκδικήσει τον τίτλο της... πρωταθλήτριας χειμώνα στη Γερμανία, αλλά ήρθε αντιμέτωπη με την «οργή» της Μπάγερν, η οποία της ξεκαθάρισε ότι παραμένει το απόλυτο αφεντικό στην Bundesliga (3-0).

Για αυτό το λόγο οι Βαυαροί έδωσαν την πιο πειστική τους απάντηση εντός αγωνιστικού χώρου και χρειάστηκαν μόλις ένα ημίχρονο για να διαλύσουν τους νεοφώτιστους με 3-0, μπαίνοντας στο 2017 από την 1η θέση. Μόλις στο 17' ο Τιάγκο Αλκάνταρα σε κενή εστία, έπειτα από πλασέ του Λεβαντόφσκι που βρήκε το δοκάρι, άνοιξε το σκορ ενώ στο 25' ο Τσάμπι Αλόνσο έπειτα από τραγικό λάθος των φιλοξενούμενων και εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των Βαυαρών έκανε με άψογο σουτ το 2-0, βάζοντας ουσιαστικά τους τίτλους τέλους. Στο 30' ο Φόρσμπεργκ λειτουργώντας εντελώς αψυχολόγητα, έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Λαμ βλέποντας απευθείας την κόκκινη κάρτα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει για την Μπάγερν Μονάχου ο Λεβαντόφσκι από το σημείο του πέναλτι στο 43'.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ