Κυκλοφορούν την Πέμπτη «Νέα», «Εθνος», «Ημερησία» και «Goal» - iefimerida.gr

Κυκλοφορούν την Πέμπτη «Νέα», «Εθνος», «Ημερησία» και «Goal»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευχάριστα νέα για δύο μεγάλους δημοσιογραφικούς ομίλους.

Καταβλήθηκε σήμερα στους εργαζόμενους του ΔΟΛ το δώρο των Χριστουγέννων και έτσι «Τα Νέα» αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Πέμπτη και το «Βήμα» την Κυριακή. Η απόφαση εγκρίθηκε στη συνέλευσης των εργαζομένων του, εκτιμώντας εκ νέου την κρισιμότητα της κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει ο οργανισμός. Και ορίσθηκε σύγκληση νέας συνέλευσης την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου.

Επίσης, ύστερα από απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων των επιχειρήσεων «Πήγασος» αναστέλλεται η απεργία και εκεί. Η απόφαση της συνέλευσης αναφέρει ότι: «Η γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο «ΕΘΝΟΣ», αποφάσισε την αναστολή της απεργίας έως τις 30 τρέχοντος μηνός, προκειμένου να υπάρξει η καταβολή δύο 15νθημέρων μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016, καθώς και η κατάθεση σχεδίου για την επόμενη ημέρα της επιχείρησης, διαφορετικά θα συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις». Κατά τη διάρκεια της σημερινής 24ωρης απεργίας καταβλήθηκε το δώρο των Χριστουγέννων.

Ετσι, την Πέμπτη θα κυκλοφορήσουν κανονικά «Εθνος», «Ημερησία» και «Goal».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Βήμα Ημερησία Goal
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ