Οριστικό: Επιστροφή για Λυμπερόπουλο και Φύσσα στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Οριστικό: Επιστροφή για Λυμπερόπουλο και Φύσσα στον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση πάρθηκε. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή ενώ στο σύλλογο επιστρέφει και ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος αναλαμβάνειε τις Ακαδημίες.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Διαδέχεται τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και επιστρέφει σε μια θέση, την οποία είχε πριν τρία χρόνια και στην ΑΕΚ.

Ο Λυμπερόπουλος προτιμήθηκε αντί του Κώστα Αντωνίου στην τελική «κούρσα» ενώ στο σύλλογο επιστρέφει μετά από 1,5 χρόνο και ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος αναλαμβάνει τις Ακαδημίες αντί του Σαμαρά.

Το μόνο που απομένει πλέον για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ