Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα μέλη του ΠΑΜΕ, αντιδρώντας στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, η οποία οδηγεί, όπως υποστηρίζουν, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τόνιζε ότι «η σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου όχι μόνο νομιμοποιεί τη σημερινή μνημονιακή εργασιακή ζούγκλα, αλλά και ανοίγει το δρόμο για την περαιτέρω απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων».

«Είναι μια απόφαση που εκθέτει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα παραμύθια που πουλάει, ότι δήθεν το “κεκτημένο” και οι “βέλτιστες πρακτικές” της ΕΕ θα προστατεύσουν τους εργαζόμενους.

Ο εργασιακός μεσαίωνας, η διαρκή ανασφάλεια και η ένταση της εκμετάλλευσης είναι οι “αξίες” της ΕΕ, ως ο θεματοφύλακας των επιταγών και των απαιτήσεων του κεφαλαίου», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Οι εργαζόμενοι να “πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων” τόσο τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου όσο και την κοροϊδία της κυβέρνησης. Η απόκρουση παλιών και νέων αντεργατικών μέτρων, η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών περνά μέσα απ’ τον αγώνα για τη ριζική ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων την υπηρετούν», κατέληγε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ