Χαμός με το αφιέρωμα του Νότη Σφακιανάκη στον Σολωμό Σολωμού - iefimerida.gr

Χαμός με το αφιέρωμα του Νότη Σφακιανάκη στον Σολωμό Σολωμού

Φωτογραφία: ΝDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγούδι προς τιμή του Ελληνοκύπριου Σολωμού Σολωμού έγραψε ο Νότης Σφακιανάκης, το οποίο τραγουδά κάθε φορά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε ένα κομμάτι για τον 26χρονο που έχασε τη ζωή του 1996 στην προσπάθειά του να κατεβάσει την τουρκική σημαία από το φυλάκιο του κατοχικού στρατού στο οδόφραγμα Δερύνειας. Ο Σολωμός Σολωμού, για τον οποίο μιλά το τραγούδι, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Τούρκο ελεύθερο σκοπευτή.

Χαμός με το αφιέρωμα του Νότη Σφακιανάκη στον Σολωμό Σολωμού  | iefimerida.gr 0

Το τραγούδι ονομάζεται «Ήταν τρελός» και την ώρα της ερμηνείας του σχεδιαστή προβάλλονται και πλάνα από τη στιγμή της δολοφονίας, κάνοντας τους πάντες να συγκινούνται.

Πρόκειται για μία από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές στο πρόγραμμα, όπως αναφέρει η Espresso, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να στέκεται όρθιος, όσο τραγουδά. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, υποκλίνεται μπροστά στην εικόνα του Σολωμού, κρατώντας έτσι ζωντανή την μνήμη του μέσα από τα τραγούδια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ