Αρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό – Επιστροφή Αβραάμ στα σκαριά - iefimerida.gr

Αρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό – Επιστροφή Αβραάμ στα σκαριά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον Ολυμπιακό τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει ενόψει της ενίσχυσης του ρόστερ.

Οι πληροφορίες ωστόσο δεν κάνουν λόγο μόνο για τους παίκτες που θα αποκτηθούν αλλά και γι' αυτούς που θα αποχωρήσουν. Από την Αγγλία, δημοσίευμα της Daily Star αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ δείχνει διατεθειμένη να κάνει κίνηση για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον τεχνικό της Σλάβεν Μπίλιτς να έχει πολύ καλή άποψη για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή.

Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα γίνεται λόγος για τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο κινητικότητα αναμένεται να υπάρξει και στις προσθήκες. Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εμφανίζεται ως μια καλή λύση.

Ο 32χρονος παίκτης, έμεινε ελεύθερος από την Γιούμπιλο Ιβάτα στην οποία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και φαίνεται να ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για τον Άρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ