Ο Ασημάκης Κατσούλας επιστρέφει στην Παλλήνη – Στο πατρικό του θα μένει ο αρχισατανιστής - iefimerida.gr

Ο Ασημάκης Κατσούλας επιστρέφει στην Παλλήνη – Στο πατρικό του θα μένει ο αρχισατανιστής

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να διαμένει στo πατρικό του στην Παλλήνη και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα υποχρεώνεται ο αρχισατανιστής της Παλλήνης σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του.

Ο 45χρονος σήμερα Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 23 σχεδόν χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης. Στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, όπως ανέφεραν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.

Ελεύθεροι είναι και οι Μαργέτη – Δημητροκάλης, οι δύο σατανιστές που μαζί με τον Κατσούλα έμειναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης». Ήταν Χριστούγεννα του 1993 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τις περιγραφές των εγκλημάτων των τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας.

Πηγή: zarpanews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατσουλας Παλλήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ