Τελική στροφή για το γήπεδο της ΑΕΚ - Πέρασε από την αρχιτεκτονική μελέτη - iefimerida.gr

Τελική στροφή για το γήπεδο της ΑΕΚ - Πέρασε από την αρχιτεκτονική μελέτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκριση χωρίς την παραμικρή ένσταση πήρε από την υπηρεσία του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής η ΠΑΕ ΑΕΚ και πλέον μετά την επίσημη απόφαση στο τέλος της εβδομάδας, θα περιμένει την οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν τα έργα ανέγερσης του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίστροφα μετράει πλέον η ΑΕΚ για την ανέγερση του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες με το ΚΕ.Σ.Α στην 3η συνεδρίαση για την έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης, παρουσιάζοντας όλες τις αλλαγές στον φάκελο. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή ένσταση και πλέον απομένει το τυπικό μέρος της έκδοσης απόφασης με τις υπογραφές, προκειμένου το υπουργείο να εκδώσει την οικοδομική άδεια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ υπολογίζουν ότι θα χρειαστούν περίπου δύο μήνες για να εκδοθεί η άδεια και πως στις αρχές του 2017 θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα ανέγερσης της «Αγια-Σοφιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο έγκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ