Η Μόσχα προειδοποιεί τους πολίτες της να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία - iefimerida.gr

Η Μόσχα προειδοποιεί τους πολίτες της να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί αξιωματούχοι κι απ’ τις δύο χώρες, Ρωσία και Τουρκία, να έσπευσαν να υπογραμμίσουν την επιθυμία τους να συνεχίσουν τη διμερή συνεργασία μετά την δολοφονία του ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, όμως παρά τις εκφράσεις αλληλεγγύης η Μόσχα έσπευσε να προειδοποιήσει τους ρώσους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία.


«Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ προσεκτικά, γιατί σχεδόν καθημερινά γίνονται εκεί τρομοκρατικές επιθέσεις», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Όλεγκ Σιρομολότωφ.
Ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η σορός του πρέσβη θα σταλεί στη Ρωσία αργότερα σήμερα μετά από μία τελετή στο αεροδρόμιο της Άγκυρας, όπου θα μετάσχουν ρώσοι διπλωμάτες και κορυφαίοι τούρκοι αξιωματούχοι.
Ο εκπρόσωπος του Βλάντιμιρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, ανακοίνωσε ότι 18 ρώσοι επιθεωρητές της αστυνομίας μεταβαίνουν στην Τουρκία για να συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές στην έρευνα για τη δολοφονία του Αντρέι Καρλόφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ