Σταθάκης: Ολα ανοιχτά για τον κόφτη, είμαστε σε συζητήσεις - iefimerida.gr

Σταθάκης: Ολα ανοιχτά για τον κόφτη, είμαστε σε συζητήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσδοκία ότι στο σημερινό euroworking group θα γίνει ένα θετικό βήμα, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την 26η Ιανουαρίου εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης.

Ερωτηθείς για τον «κόφτη», απέφυγε να δώσει σαφής απαντήσεις, παρά είπε πως «είμαστε ανοικτοί και σε συζήτηση για τους μηχανισμούς με κάποια διόρθωση», σημειώνοντας ότι ο κόφτης είναι ένας μηχανισμός που «τον έχουμε θεσμοθετήσει για 2017-2018. Δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνονται οι διορθώσεις μετά το 2018 δεν έχει αποφασιστεί».

Σε συνέντευξή του στον real fm o κ.Σταθάκης σημείωσε ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες «με στόχο στις 26 Ιανουαρίου να κλείσουν όλες οι προϋποθέσεις για να περάσουμε σε ποσοτική χαλάρωση».

Ερωτηθείς για τα σενάρια εκλογών και δημοψηφίσματος, τα χαρακτήρισε «επιστημονικής φαντασίας σενάρια» και πρόσθεσε: «είναι εκτός πολιτικής ατζέντας της κυβέρνησης γιατί θα υπάρξει τεράστια ζημιά στην οικονομία. Δεν τίθεται θέμα σταθερότητας της σημερινής κυβέρνησης και η διεθνής κατάσταση επιβάλλει να πορευτούμε με τη σταθερότητα που έχει σήμερα η χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ