Η ανάρτηση Τσίπρα για την επίθεση στο Βερολίνο και τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη - iefimerida.gr

Η ανάρτηση Τσίπρα για την επίθεση στο Βερολίνο και τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι επιθέσεις σε Βερολίνο και Ζυρίχη, καθώς και η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, μας γεμίζουν θλίψη και αποτροπιασμό. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Tα παραπάνω αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή την επίθεση που σημειώθηκε χθες στο Βερολίνο, τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη και το επεισόδιο στο ισλαμικό κέντρο της Ζυρίχης.

Οι επιθέσεις σε Βερολίνο και Ζυρίχη, καθώς και η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία, μας γεμίζουν θλίψη και αποτροπιασμό. 1/2

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. 2/2

Την επίθεση στο Βερολίνο καταδίκασε και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. «Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο το αποκρουστικό έγκληματικό χτύπημα στο Βερολίνο. Οι σκέψεις μας είναι τώρα με τους συγγενείς των θυμάτων», ανακοίνωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ στο Twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ