Σκανδαλίδης: «Πρέπει να κινηθούμε τάχιστα για την εκλογή νέας ηγεσίας» - iefimerida.gr

Σκανδαλίδης: «Πρέπει να κινηθούμε τάχιστα για την εκλογή νέας ηγεσίας»

Σκανδαλίδης: «Πρέπει να κινηθούμε τάχιστα για την εκλογή νέας ηγεσίας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, χωρίς υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, ζητά ο Κώστας Σκανδαλίδης.Σε συνέντευξή του στην Realnews, ο Κώστας Σκανδαλίδης απορρίπτει τη διαρχία, γιατί όπως λέει, «καλλιεργεί την πόλωση και τον φατριασμό», ενώ τάσσεται υπέρ της άμεσης σύγκλησης του Εθνικού Συμβουλίου και της ΚΟ, αλλά και έκτακτου συνεδρίου.
Ο κ. Σκανδαλίδης, δηλώνει ότι οι διαδικασίες για την ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησαν με την πολύωρη συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης και τονίζει: «πρέπει να κινηθούμε τάχιστα. Η εκλογή νέας ηγεσίας δεν μπορεί να είναι ψηφοφορία μιας ημέρας, αλλά το επιστέγασμα μιας πολιτικής διαδικασίας».
Ερωτηθείς για τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου σημείωνει:«Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο στον Γιώργο Παπανδρέου, για στάση που μπορεί να ερμηνεύεται έτσι και αλλιώς και να καλλιεργεί την αγωνία και τη σύγχυση στη βάση μας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ