Τι θα φέρει το 2012 στα ζώδια - iefimerida.gr

Τι θα φέρει το 2012 στα ζώδια

ζώδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει η νέα χρονιά για το ζώδιό σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά.

Κριός: Η χρονιά που βρίσκεται μπροστά σας έχει μόνο καλά νέα σε θέματα υγείας και κέρδους ενώ δεν αποκλείεται να βάλετε και την κουλούρα φέτος! Η οικογενειακή σας ζωή πάει πολύ καλά το 2012 ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα υγείας που θα σας ταλαιπωρήσουν ειδικότερα ο φθινόπωρο.

  • Ερωτικά: Τα ερωτικά σας είναι στο μικροσκόπιο τη νέα χρονιά. Στο πρώτο εξάμηνο τα συναισθήματα περηφάνιας σας διακατέχουν ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα σκεφτείτε τα πιο πρακτικά θέματα. Αν έχετε παιδάκια προσέξτε το φθινόπωρο τις ισορροπίες στη σχέση σας με τα παιδιά σας και όλα θα πάνε καλά!
  • Επαγγελματικά: Από τον Ιούλιο και μετά τα οικονομικά σας παίρνουν τα πάνω τους και αρχίζετε να σκέφτεστε την αγορά σπιτιού, μηχανής , αυτοκινήτου ενώ στο ίδιο πνεύμα συνεχίζουν οι μήνες που ακολουθούν. Η καριέρα σας θα λάμψει το 2012!

Ταύρος: Το νέο έτος πρέπει να δώσετε στην υγεία σας την προσοχή που έχει ανάγκη. Τώρα και με την νέα χρονιά είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να ακολουθήσετε το μονοπάτι που θέλετε όσο δύσκολο και να είναι! Συναισθηματικά μπορείτε να περιμένετε μια έκρηξη συναισθημάτων το δεύτερο μισό του έτους και το πιο πιθανό είναι να μην είστε ούτε εσείς ούτε ο σύντροφος σας κατάλληλα προετοιμασμένοι γι'αυτή την έκρηξη!

  • Ερωτικά: Το πρώτο μισό του έτους είναι ευνοϊκό για τα θέματα που έχετε με τον σύντροφο σας και επιδέχονται λύσης, ενώ αν η σχέση σας έχει ξεφτίσει τότε δεν υπάρχει λόγος να χύσετε τόνους ιδρώτα προσπαθώντας. To νέο έτος συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε καμία διάθεση να τσακώνεστε συνεχώς ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στο έτος να διορθώσετε τα τυχόν κακώς κείμενα.
  • Επαγγελματικά: Μπορεί η χρονιά να έχει αρκετό άγχος μιας και πολλά θέματα επαγγελματικά θα σας βασανίσουν στο πρώτο μισό του χρόνου, αλλά εσείς θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία αργότερα μέσα στο νέο έτος που θα σας χαροποιήσει ενώ δεν αποκλείεται να δείτε το πορτοφόλι σας να φουσκώνει από κληρονομιές ή ακόμη και τυχερά παιχνίδια ενώ γενικά ο χρόνος αυτός είναι επικερδής από οικονομικής άποψης!

Δίδυμοι: Πνευματική ένταση και αυξημένα προβλήματα είναι στα πλάνα του 2012 αλλά μην ανησυχείτε, τίποτα κοσμογονικό δεν θα γίνει. Απλά αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστει και γίνεστε πιο υπεύθυνοι! Προσέξτε την υγεία σας κάνοντας τα πιο απλά: ύπνος και σωστή διατροφή πρέπει να είναι μέσα στα πλάνα σας. Τώρα είναι η χρονιά που θα αλλάξετε και θα κοιτάξετε την προσωπική σας ανάπτυξη! Στο πρώτο μισό του έτος τα επίπεδα της ενέργειας σας είναι υψηλά ενώ το δεύτερο μισό του χρόνου θέλει την προσοχή σας σε θέματα υγείας!

  • Ερωτικά: Τώρα η προσωπική σας ζωή είναι πιο σημαντική από την καριέρα και την δουλειά σας. Μια σχέση που ξεκίνησε στο παρελθόν τώρα καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ σημαντική και δεν μπορείτε να την αγνοήσετε! Αν είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε πράγματα και να αλλάξετε τότε θα βρείτε την πραγματική αγάπη αν ο νέος χρόνος σας βρει μόνους.
  • Επαγγελματικά: Τώρα στον τομέα των επαγγελματικών σας γίνονται επεκτάσεις απλά θα πρέπει αν σκεφτείτε και αυτά που θυσιάζετε στο βωμό των μεγαλεπήβολων επαγγελματικών σας σχεδίων. Ο Οκτώβριος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι μήνες που θα δεχθείτε τις μεγαλύτερες πιέσεις.

Καρκίνος: Αυτή η χρονιά επηρεάζει πολύ τα επαγγελματικά σας και δεν αποκλείεται να αλλάξετε πορεία πλεύσης και επάγγελμα ενώ δεν αποκλείεται φέτος να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο σας! Όλη την χρονιά ασχολείστε με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και με λίγο τρέξιμο θα τα καταφέρετε όλα.

  • Ερωτικά: Τώρα μπορεί να φτιάξετε το δικό σας σπίτι στο πρώτο μισό του χρόνου ενώ μια σχέση που δεν πάει πουθενά φέτος δεν αποκλείεται να διαλύσει οριστικά αν και το δεύτερο μισό αν έχεις παιδιά θα σας απασχολήσουν αυτά και η οικονομική υποστήριξη που πρέπει να τους προσφέρετε ενώ γενικά τα αισθηματικά σας θέλουν μια τόνωση τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012.
  • Επαγγελματικά: Από τον Μάρτιο και μετά τα οικονομικά σας βελτιώνονται και εσείς νιώθειτε πολύ καλύτερα ενώ οι μήνες που ακολουθούν είναι όλο και καλύτεροι οικονομικά!

Λέων: Ένας πολύ καλός χρόνος είναι ο νέος χρόνος για εσάς! Μπορεί να έχετε επαγγελματικά πιο αυξημένες ευθύνες αλλά θα έχετε και χρήματα να τα ξοδέψετε σε ότι πολυτέλεια επιθυμείτε! Προσοχή λιγάκι στην οδήγηση τους μήνες Ιανουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο στα ταξίδια σας και όλα θα πάνε καλά!

  • Ερωτικά: Ενδιαφέρουσες επαφές αν είστε αδέσμευτοι, πολλά φλερτ και γενικά έντονη δραστηριότητα στα ερωτικά σας είναι τα προβλεπόμενα για τη νέα χρονιά. Μπορεί ακόμη να γνωρίσετε το άλλο σας μισό σε ένα ταξίδι που θα κάνετε ενώ αν συνεργάζεστε πολύ στενά επαγγελματικά με συγγενείς σας αυτόν τον χρόνο θα έχετε διάφορες παρεξηγήσεις να αντιμετωπίσετε. Αν είστε παντρεμένοι ίσως αποφασίσειτε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή ακόμη και σε μια άλλη πόλη, πράγμα που θα φέρει στρες και αλλαγές στη ζωή σας!
  • Επαγγελματικά: Φέτος θα αποφασίσετε να κάνετε νέα επαγγελματικά «ανοίγματα» που σχετίζονται με κάποιο τρόπο και με το εξωτερικό και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε την έδρα της εταιρείας σας ή να βρείτε συνεργάτες από κάποια άλλη χώρα, πράγμα που μπορεί να σας προκαλέσει πολλά προβλήματα και ανησυχίες, αλλά θα γεμίσει το πορτοφόλι σας!

Παρθένος: Ένας πολύ καλός χρόνος είναι αυτός που έρχεται ειδικά από τον Ιούλιο και μετά. Ειδικά το δεύτερο μισό της χρονιάς μπορεί να αλλάξει τελείως τη ζωή σας με κάθε τρόπο! Θα έχετε πραγματική χαρά στο θέμα της αγάπης. Οι ανύπαντροι του ζωδίου φέτος ίσως να παντρευτούν και από τα εργασιακά να περιμένετε πολύ καλά κέρδη! Προσοχή στην υγεία τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο και όλα θα πάνε υπέροχα ενώ οι προσπάθειες σας τώρα αναγνωρίζονται από όλους!

  • Ερωτικά: Αν έχετε οικογένεια ίσως αποφασίσετε να μείνετε σε ένα άλλο σπίτι ή σε μια άλλη χώρα ενώ αν μπλέκετε αισθηματικά με επαγγελματικά θα υπάρχει μεγάλη διαταραχή τις σχέσεις σας, ενώ αν έχετε οικογένεια ίσως να αντιμετωπίσετε και σοβαρά οικονομικά ζητήματα τώρα.
  • Επαγγελματικά: Οποιαδήποτε συνεργασία κάνετε θα έχει μεγάλη επιτυχία ενώ από τον Ιούλιο και μετά να περιμένετε μεγάλα κέρδη και τα μεγάλα σχέδια σας να γίνονται πραγματικότητα!

Ζυγός: Το 2012 είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά από την το 2011 σε κάθε τομέα της ζωής σας! Τώρα βρίσκετε την ψυχική ηρεμία που σας στέρησε η χρονιά που φεύγει και τώρα αποφασίζετε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λάβετε δράση!

  • Ερωτικά: Τη νέα χρονιά είστε πιο δυναμικοί, διεκδικητικοί και ανεξάρτητοι πράγμα που θα έχει επιρροή και στις προσωπικές σας σχέσεις. Στα τέλη του Μαρτίου θα χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή. Αν η αγάπη σας καταφέρει να νικήσει όλα τα εμπόδια, θα συνεχιστεί η σχέση σας, ενώ αν δεν τα υπερπηδήσει μην ανησυχείτε, καθώς θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να βρείτε την πραγματική ευτυχία. Μια νέα αγάπη είναι στο δρόμο και έρχεται να σας βρει μέσα στο νέο έτος, ενώ αν είσαι δεσμευμένη δεν αποκλείεται να χωρίσεις για να μπεις σε μια σχέση με τον άντρα της ζωής σου!
  • Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας θέματα λύνονται τον Ιούλιο και η καριέρα σας θα έχει άνοδο μετά τον Ιούλιο!

Σκορπιός: Πρόκειται για ένα …μέτριο χρόνο του οποίου το δεύτερο μισό είναι καλύτερο από το πρώτο στο οποίο άγχη και νέες ευθύνες θα σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας! Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και να μην προτρέξετε σε βιαστικές αποφάσεις. Μην ξεχνάτε ότι όλα τα καλά έρχονται σε εκείνους που ξέρουν να περιμένουν.

  • Ερωτικά: Τα ερωτικά σας μπορεί να μην κυλήσουν ιδανικά αυτό το διάστημα ειδικά αν έχετε μια προβληματική σχέση εδώ και κάποια χρόνια, πράγμα που μπορεί φέτος να οδηγήσει σε χωρισμό, ενώ πολλά μυστικά αποκαλύπτονται, οπότε πρέπει να είστε υπομονετικοί.
  • Επαγγελματικά: Οικονομικά ο Μάιος και ο Ιούνιος θέλουν την προσοχή σας! Τώρα θα δείτε μια σταθερή αύξηση των εσόδων σου που μπορεί να μην σας κάνει πλούσιους αλλά τουλάχιστον είναι μια τάση προς τα επάνω!

Τοξότης: Το πρώτο μισό του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερο από το δεύτερο για εσάς αφού προχωράτε μπροστά στην καριέρα σας και σας κατακλύζουν τα συναισθήματα! Μέσα στο σπίτι σας προσπαθείστε να διαφυλάξετε τον έλεγχο και την αρμονία ενώ όλα φτιάχνουν ειδικά από τον Ιούλιο και μετά!

  • Ερωτικά: Αν είστε ελεύθεροι τότε αυτή τη χρονιά ξεκινάει ένας νέος έρωτας που μπορεί να ζει μακριά σε μια άλλη πόλη ή σε μια άλλη χώρα, ενώ αν έχετε σχέση τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά αφού δεν αποκλείεται τρίτοι να μπουν στη σχέση σας, γι' αυτό δώσε προσοχή.
  • Επαγγελματικά: Τώρα έχετε περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερα έσοδα ενώ αν έχετε μετατεθεί μακριά από το σπίτι, γυρνάτε στον τόπο που θέλετε, ενώ μέσα στο πρόγραμμα είναι και πολλά ταξίδια κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα.

Αιγόκερως: Μια πολύ καλή χρονιά είναι αυτή που έρχεται για σας, στα επαγγελματικά σας ειδικά το δεύτερο μισό του χρόνου όπου πρέπει να περιμένετε ότι θα βρείτε το άλλο σας μισό! Τώρα αλλάζει η ζωή σας και αλλάζετε τα μονοπάτια που ακολουθείτε.

  • Ερωτικά: Το παρελθόν δεν έχει φύγει ποτέ από τη ζωή σας και ίσως έχετε σοβαρά οικογενειακά θέματα φέτος. Αν είστε παντρεμένοι το πρώτο εξάμηνο του χρόνου δεν είναι με το μέρος σας ενώ θα πρέπει να θυμάστε ότι η αμοιβαία αγάπη και επιθυμία σας κρατάει κοντά με τον σύντροφο σας! Ακούστε την καρδιά σας και όλα θα πάνε καλά!
  • Επαγγελματικά: Πολλές είναι οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ειδικά το δεύτερο μισό του χρόνου!

Υδροχόος: Ένας χρόνος πολύ πάνω του μετρίου σας περιμένει με τα προβλήματα του 2011 να έχουν πλέον λυθεί! Από τον Απρίλιο και μετά η αφοσίωση σας στη δουλειά σας δίνει καρπούς, ενώ δεν αποκλείεται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας φέτος. Αυτή είναι μια χρονιά προετοιμασίας για το υπέροχο μέλλον και αν σας φαίνονται όλα δύσκολα και επίπονα θυμηθείτε ότι για να πετύχετε πρέπει να κοπιάσετε!

  • Ερωτικά: Αν είστε μόνοι ένας νέος μαγευτικός έρωτας σας περιμένει ενώ μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να γνωρίσετε το άλλο σας μισό σε ένα ταξίδι, ενώ το δεύτερο μισό του χρόνου ίσως έχει δυσκολίες για σας που έχετε οικογένεια ενώ μην ξεχνάτε και εδώ ότι η επικοινωνία είναι η σανίδα σωτηρίας σας, ενώ το να μετακομίσετε σε μια άλλη πόλη ή χώρα θα σας αλλάξει τελείως τη ζωή!
  • Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας κάθε άλλο από ανθηρά θα είναι από το Μάρτιο ως τον Ιούνιο ενώ θέματα κληρονομιάς είναι με το μέρος σας αλλά θα πρέπει να δώσετε και εσείς κάτι γι' αυτά! Τώρα επαγγελματικά εκμεταλλευθείτε όλα σας τα προσόντα και θα πετύχετε όλους σας του στόχους! Συχνά ταξίδια και νέες επαφές και ιδέες είναι τα βασικά στοιχεία του νέου χρόνου!

Ιχθείς: Ένας πολύ καλός χρόνος είναι αυτός για σας! Τώρα βλέπετε τα προβλήματα που σας βασάνιζαν μέχρι τώρα να λύνονται ενώ το δεύτερο μισό βλέπετε τα πράγματα να μπαίνουν σε μια τάξη! Ο χρόνος που έρχεται είναι ο χρόνος που κλείνετε τις παλιές υποθέσεις οριστικά. Τραβάς μια κόκκινη γραμμή σε όλα και ξαναρχίζετε τη ζωή σας από την αρχή, ειδικά για τους ελεύθερους!

  • Ερωτικά: Τώρα ξεχνάτε το παρελθόν και βλέπετε μπροστά και δεν κρατιέστε από φρούδες ελπίδες. Φυσικά όλα αυτά είναι για τις σχέσεις που έχουν πλέον εξαντληθεί και «τραβηχτεί από τα μαλλιά», ειδικά με τα παντρεμένα ζευγάρια. Μια εγκυμοσύνη είναι ίσως στα σκαριά ενώ αν είστε παντρεμένοι δεν αποκλείεται να αλλάξετε σπίτι.
  • Επαγγελματικά: Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν όλα στα επαγγελματικά σας αν και κάποια ζητήματα σας κινούνται με …ρυθμούς χελώνας! Το πρώτο εξάμηνο είναι αυτό που αποφασίζετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο για χίλιους δύο λόγους και η επιτυχία είναι σίγουρη!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ