Ο σεφ που έκανε... γκουρμέ το φαγητό των ασθενών στο Τζάνειο [εικόνες]

Ο Ιάκωβος Απέργης είναι ένας σεφ αλλιώτικος από τους άλλους.

Δεν θα τον βρείτε σε κανένα πολυτελές εστιατόριο, αλλά η προσφορά του είναι ανεκτίμητη. Γιατί ο κύριος Απέργης είναι ο υπεύθυνος της κουζίνας στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η αγάπη του,όμως, για τη μαγειρική είναι τέτοια που κατάφερε να αλλάξει το άνοστο νοσοκομειακό φαγητό που έχουμε συνηθίσει και να προσφέρει στους ασθενείς γεύματα με φαντασία, δίνοντάς τους μικρές χαρές στις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

Ο πρώτος άνθρωπος που τον μύησε στα μυστικά της κουζίνας ήταν ο παππούς του. Όταν τελείωσε το σχολείο, σπούδασε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και κατόπιν πήρε το πτυχίο μαγειρικής. Στις αρχές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, συνεργάστηκε με τον Γιώργο Τσελεμεντέ στην Κουζίνα των κρύων πιάτων, στα τότε καφεστιατόρια ΝΕΟΝ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεφ Ιάκωβος Απέργης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ