Κούγιας για ΠΑΟ: «Έχει μαζέψει αληταράδες και όχι Ελληνόπουλα» - Τον πάει στα δικαστήρια ο Αλαφούζος [βίντεο] - iefimerida.gr

Κούγιας για ΠΑΟ: «Έχει μαζέψει αληταράδες και όχι Ελληνόπουλα» - Τον πάει στα δικαστήρια ο Αλαφούζος [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και αφού πρώτα αναφέρθηκε στην Λάρισα, σημειώνοντας ότι η Λάρισα νίκησε τον Ολυμπιακό, άξιζε να κερδίζει και την ΑΕΚ και χαρακτηρίζοντας ως «μη ανθρώπινο» το λάθος του Ματίας Ντεγκρά στην ισοπαλία με τον Ηρακλή στη συνέχεια μίλησε για τον Παναθηναϊκό.

Το «αφεντικό» της ΑΕΛ έκανε λόγο για «αληταράδες αντί για ελληνόπουλα» που έχει μαζέψει στην ομάδα ο Παναθηναϊκός, τα «έχωσε» άσχημα στον Μάρκους Μπεργκ για τη συμπεριφορά του, καθώς και σε δημοσιογράφο, ενώ είχε και έναν... σπαρταριστό διάλογο με τους παρουσιαστές της κρατικής τηλεόρασης.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, καθώς οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον του νομικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λάρισα Κούγιας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ