Ληστεία σε sex shop: Υπάλληλοι πέταξαν σεξουαλικά βοηθήματα στον δράστη και τον έδιωξαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ληστεία σε sex shop: Υπάλληλοι πέταξαν σεξουαλικά βοηθήματα στον δράστη και τον έδιωξαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η ληστεία σίγουρα δεν μοιάζει με καμία άλλη. Γιατί ο δράστης τράπηκε σε φυγή όταν άρχισαν να του πετούν σεξουαλικά βοηθήματα.

Ενας ένοπλος άνδρας μπήκε σε sex shop στον Σαν Μπερναντίνιο της Καλιφόρνια και προσπάθησε να πάρει την είσπραξη, τη στιγμή που έκλεινε το κατάστημα. Ομως, δύο υπάλληλοι δεν πτοήθηκαν και άρχισαν να του πετούν δονητές και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

«Μπήκε με το όπλο και προσπαθούσε να μας τρομάξει. Αλλά όταν είδα το όπλο είπα ''Αλήθεια; Δεν έχω χρόνο για τέτοια''», είπε η μία υπάλληλος μιλώντας στο ABC. Οταν ο δράστης προσπάθησε να την αρπάξει, η συνάδελφός της άρχισε να του πετά σεξουαλικά βοηθήματα, μέχρι να τον αναγκάσει να αποχωρήσει, με άδεια χέρια.

«Νομίζω ότι ήταν δειλός. Προσπάθησε να τα βάλει με δύο γυναίκες χωρίς να καταλάβει ότι είμαστε αρκετά μαχητικές», είπε η άλλη υπάλληλος.

CRAZY SURVEILLANCE VIDEO: Sex store employees fight off armed robber by throwing adult toys at him. @ABC7 at 4pm pic.twitter.com/E8QbuxJkEX

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία sex shop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ