Ντομπρόφσκις: Περιττή και άχρηστη η κατάσταση που δημιούργησε ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Ντομπρόφσκις: Περιττή και άχρηστη η κατάσταση που δημιούργησε ο Τσίπρας

Φωτογραφία: AP Photo/Virginia Mayo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Περιττή και άχρηστη» χαρακτηρίζει την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα ανάμεσα σε Αθήνα-δανειστές ο Βάλντις Ντομπρόφσκις.

Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, υπογραμμίζοντας πως το ελληνικό πρόγραμμα είναι «εντός τροχιάς». Τόνισε, δε πως η απόφαση του πρωθυπουργού να εξαγγείλει μονομερώς κοινωνικές παροχές μετέθεσε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης για εβδομάδες εάν όχι για μήνες.

Οπως είπε, η διαπραγμάτευση δεν είναι αδιέξοδη αλλά «πιο ταραχώδης» σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, όταν οι Βρυξέλλες θεωρούσαν πως ήταν δυνατή τεχνική συμφωνία για την αξιολόγηση «αυτές τις μέρες». Ο κ. Ντομπρόφσκις έβαλε νέο ορίζοντα στη συμφωνία μέσα στους «επόμενους μήνες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ