Πυροβόλησαν με καραμπίνα στο κεφάλι ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου - iefimerida.gr

Πυροβόλησαν με καραμπίνα στο κεφάλι ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό των δύο αδίστακτων κακοποιών που επιχείρησαν να ληστέψουν χθες βράδυ κοσμηματοπωλείο της Πολίχνης και πυροβόλησαν εν ψυχρώ την ιδιοκτήτρια, τραυματίζοντάς την στο κεφάλι και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η 47χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και σύμφωνα τους θεράποντες ιατρούς, υπεβλήθη σε εγχείρηση στο μάτι και της αφαιρέθηκαν θραύσματα από σφαίρες, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της δεν είναι ενθαρρυντική, καθώς φέρει μεγάλο οίδημα στον εγκέφαλο, επίσης από θραύσματα σφαιρών, που δεν μπορούν να αφαιρεθούν.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ. Οι δράστες σταμάτησαν έξω από το κοσμηματοπωλείο, προσπάθησαν να μπουν μέσα αλλά η πόρτα ήταν κλειστή. Ο ένας από τους δύο σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε.

Τα σκάγια βρήκαν την ιδιοκτήτρια στο κεφάλι και έντρομος ο σύζυγός της άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Επικράτησε πανικός και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς ακόμη να διευκρινιστεί εάν άρπαξαν χρήματα ή κοσμήματα.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης ενώ κατάσταση της υγείας της προς το παρόν δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ