Μπαράζ εμπρησμών στο Χόλυγουντ - Κάηκε και το σπίτι του Τζιμ Μόρισον [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπαράζ εμπρησμών στο Χόλυγουντ - Κάηκε και το σπίτι του Τζιμ Μόρισον [εικόνες]

Εμπρηστής έβαλε 19 φωτιές μέσα σε 4 ώρες στο Χόλυγουντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικράτησε χτες στο Χόλυγουντ καθώς ένας ή περισσότεροι εμπρηστές κατάφεραν να πυρπολήσουν 19 αυτοκίνητα και ακίνητα, ανάμεσά τους και σπίτια διασήμων σταρ, μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες.

Οι εμπρηστές έβαλαν φωτιά, μεταξύ άλλων, σε ένα σπίτι όπου έμενε ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Doors, Τζιμ Μόρισον, ενώ δεκάδες κάτοικοι του Χόλιγουντ αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο των εμπρησμών, ωστόσο η πυροσβεστική του Χόλιγουντ ήταν σε κατάσταση συναγερμού μέχρι να καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο τις φωτιές.

«Ήταν μια μακριά, δύσκολη νύχτα», είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει περιγραφή του υπόπτου.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί πολιτών. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη ημέρα εμπρησμών στην περιοχή. Η αστυνομία είχε συλλάβει τέσσερις υπόπτους, αλλά οι εμπρησμοί συνεχίστηκαν και χτες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ