Τρεις επιθέσεις κουκουλοφόρων με μολότοφ και βαριοπούλες μέσα σε λίγες ώρες - iefimerida.gr

Τρεις επιθέσεις κουκουλοφόρων με μολότοφ και βαριοπούλες μέσα σε λίγες ώρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις επιθέσεις από κουκουλοφόρους σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, δημιουργώντας την αίσθηση ότι ήταν συντονισμένες.

Η αρχή έγινε από τα Εξάρχεια. Λίγο μετά τις 18:00 ομάδα 20 ατόμων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ, κατά της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Αστυνομίας.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Καλλιδρομίου, όπου εδρεύει και το ΑΤ Εξαρχείων. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές στο όχημα των ανδρών της ΟΠΚΕ το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού, μπροστά από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Τρεις επιθέσεις κουκουλοφόρων με μολότοφ και βαριοπούλες μέσα σε λίγες ώρες | iefimerida.gr 0

Ακολούθησε νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στο πρώην υπουργείο Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος ενώ στην περιοχή επικρατεί ένταση.

Τρίτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μαρούσι, λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων, έκανε επίθεση με βαριοπούλες, στον σταθμό του ηλεκτρικού, στο ΚΑΤ. Οι δράστες έσπασαν τέσσερα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και οκτώ ακυρωτικά εισιτηρίων και διέφυγαν.

Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων των υπαιτίων.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ