Απέφυγε τη ρήξη χιαστών ο Πρίντεζης - 15 ημέρες εκτός - iefimerida.gr

Απέφυγε τη ρήξη χιαστών ο Πρίντεζης - 15 ημέρες εκτός

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γλύτωσε τα χειρότερα ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η μαγνητική του υπαρχηγού του Ολυμπιακού ήταν καθαρή και ο Έλληνας φόργουορντ απέφυγε τα χειρότερα μιας και θα μείνει 10-15 μέρες εκτός δράσης με οστικό οίδημα έσω μηριαίου κονδύλου και διάταση του έξω πλαγίου συνδέσμου. Ο Πρίντεζης ένιωθε πολύ καλύτερα το πρωί της Παρασκευής (17/12) και, η μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως δεν έχουν πειραχτεί οι χιαστοί. Κάτι, που έφερε μεγάλη ανακούφιση στις τάξεις του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας άσος θα μείνει σίγουρα εκτός μάχης από το ντέρμπι της Basket League με τον ΠΑΟΚ (18/12, 18:00), και το ακριβές διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται σε 10 με 15 ημέρες.

Όλα καλά με την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, λίγη ώρα μετά τα ευχάριστα νέα και για τον Γιώργο Πρίντεζη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, έδειξαν πως το γόνατό του έχει μαζέψει απλώς λίγο υγρό, μετά το χτύπημα που δέχθηκε χθες στο Κάουνας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο V-Span θα χάσει (κατά 99%) την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τρίτη, στη νέα... διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας (κι ενώ την Πέμπτη οι Πειραιώτες θα φιλοξενηθούν στη Γερμανία από την Μπάμπεργκ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πρίντεζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ