Αθανασίου: Η ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία για τον ΦΠΑ στα νησιά - iefimerida.gr

Αθανασίου: Η ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία για τον ΦΠΑ στα νησιά

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, μιλώντας πριν από λίγο στην Ολομέλεια.

«Η τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ για την επένδυση στην Ζάκυνθο, ήταν μια τοποθέτηση που ξεκινάει από την αγωνία να μην ματαιώνονται οι επενδύσεις και δεν σημαίνει ότι έκανε παρέμβαση στην εκκρεμή υπόθεση στη δικαιοσύνη», απάντησε ο κ. Αθανασίου στις αναφορές του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή για δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη.

«Από πουθενά δεν προκύπτει παρέμβαση προς τους δικαστικούς λειτουργούς της Ζακύνθου. Προφανώς παραδειγματίζεστε από τις παρεμβάσεις του κόμματός του και του ίδιου του πρωθυπουργού. Θυμίζω την παρέμβαση για το Ελληνικό και το ΣτΕ με την παραίνεση του πρωθυπουργού όταν εκκρεμούσε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τα πειθαρχικά συμβούλια τα οποία έγιναν στον Άρειο Πάγο, με τις εφέσεις κατά των πρωτόδικων αποφάσεων, του προκατόχου σας υπουργού», είπε ο κ. Αθανασίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθανασίου ΦΠΑ νησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ