Στη Θεσσαλονίκη τρώνε ιταλικό street food για την ενίσχυση σεισμοπαθών του Αματρίτσε - iefimerida.gr

Στη Θεσσαλονίκη τρώνε ιταλικό street food για την ενίσχυση σεισμοπαθών του Αματρίτσε

φωτογραφία: pixabay.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αρωμα Ιταλίας θα μυρίσει στη Θεσσαλονίκη ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας το Σάββατο.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, Ιταλοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχουν σε ένα street food party με γευστικές προτάσεις, άφθονο κρασί, μπύρα και χορό, πλαισιωμένο από τις μουσικές επιλογές γνωστού DJ, στο κλίμα των εορτών.

Στη Θεσσαλονίκη τρώνε ιταλικό street food για την ενίσχυση σεισμοπαθών του Αματρίτσε | iefimerida.gr 0

Γνήσιες ιταλικές πίτσες με ντομάτα και μοτσαρέλα, τραγανά αραντσίνι, γεμιστά παντσερότι, λεπτή πίτα πιαντίνα με αλλαντικά, ιταλικά μπέργκερ με σάλτσα γκοργκοντζόλα, παραδοσιακά ιταλικά αλλαντικά πορτσέτα και μορταδέλα, αγαπημένες πάστες και η «κορωνίδα» των ιταλικών ζυμαρικών, η γνωστή αματριτσιάνα, με τη συνοδεία τοπικών κρασιών και μπύρας, θα είναι μερικά από τα εδέσματα που θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν οι παρευρισκόμενοι, έναντι συμβολικού ποσού, ενώ για το κλείσιμο θα προσφέρονται σφηνάκια τιραμισού και πανακότα και παγωτό gelato.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του 6ου Thessaloniki Food Festival, με στόχο την ενίσχυση των σεισμοπαθών του Αματρίτσε.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη street food αματριτσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ