Ειδικοί Φρουροί: Με χαλασμένους ασύρματους και η ΔΙΑΣ που καταδίωκε τους ληστές του «Υφαντή» - iefimerida.gr

Ειδικοί Φρουροί: Με χαλασμένους ασύρματους και η ΔΙΑΣ που καταδίωκε τους ληστές του «Υφαντή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μερικών μόλις ημερών, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στη λειτουργία του αναλογικού συστήματος ενδοεπικοινωνίας της αστυνομίας.

Μετά το περιστατικό με τον ένοπλο κακοποιό στο κέντρο της Αθήνας όπου ο ειδικός φρουρός αδυνατούσε να επικοινωνήσει με το Κέντρο Άμεσης Δράσης, αποκαλύπτεται ότι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που καταδίωκαν τους δράστες της ληστείας τον Υφαντής δεν κατάφεραν ούτε αυτοί να επικοινωνήσουν. « Στη διάρκεια της καταδίωξης επιχείρησαν να διαβιβάσουν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Αφού δέχθηκαν πυρά από τους κακοποιούς και μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να επικοινωνήσουν με το κέντρο τους, ευτυχώς ζωντανοί, όρθιοι και χωρίς κανένα τραυματία», αναφέρει συγκεκριμένα η καταγγελία του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής ( Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.).

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.):

Δελτίο Τύπου Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. σχετικά με τις επικίνδυνες διαστάσεις που παίρνει η αδυναμία ενδοεπικοινωνίας των συναδέλφων με το Κέντρο Άμεσης Δράσης και η παθητική στάση της ηγεσίας

Δεν στέγνωσε το αίμα του τραυματία Ειδικού Φρουρού στην ένοπλη συμπλοκή με κακοποιό στο κέντρο της Αθήνας, και έρχεται ένα νέο περιστατικό να επιβεβαιώσει την ήδη αδιάψευστη δημόσια καταγγελία του Σωματείου μας, για ένα παράλυτο έως ανύπαρκτο σύστημα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Λίγες ώρες πριν κακοποιοί καταδιώχθηκαν από Συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ αφού είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία (Κηφισιά κατάστημα αλλαντικών) και είχαν τραυματίσει δύο πολίτες με πολεμικά όπλα. Στη διάρκεια της καταδίωξης επιχείρησαν να διαβιβάσουν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Αφού δέχθηκαν πυρά από τους κακοποιούς και μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να επικοινωνήσουν με το κέντρο τους, ευτυχώς ζωντανοί, όρθιοι και χωρίς κανένα τραυματία.

Έχουμε κουραστεί να καταγελούμε το τριτοκοσμικό και επικίνδυνο σύστημα επικοινωνιών της ΕΛ.ΑΣ χωρίς καμία ανταπόκριση. Έχουμε κουραστεί καιρό τώρα να ακούμε υποσχέσεις για την αντικατάσταση του με σύγχρονο εφάμιλλο της τεχνολογία σύστημα διαβιβάσεων .

Είναι τραγικό με τις διαστάσεις της εγκληματικότητας αλλά και της ποιότητας του εγκλήματος, να κρατούν οι συνάδελφοι μας στα χέρια τους διακοσμητικό και κατ ΄ουσίαν άχρηστο ασύρματο.

Είχαμε τραυματίες ,φτάνει!! Θα πρέπει να θρηνήσουμε νεκρούς για να ιδρώσουν τα αυτιά της αδιάφορης Πολιτικής και Πολιτειακής μας ηγεσίας ;

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με τις νόμιμες δυνατότητες που του παρέχει το Σύνταγμα θα σταθεί εμπόδιο στο να τίθενται οι αστυνομικοί ενώπιον εγκληματικών συμμοριών ως "πρόβατα επί σφαγή ", απευθυνόμενο ακόμη και στην Δικαιοσύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες σε κάθε κατεύθυνση .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ