Η βιτριολική κριτική του Vanity Fair για το εστιατόριο του Τραμπ -«Σαν να τρως αποφάγια ενός εύπορου» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βιτριολική κριτική του Vanity Fair για το εστιατόριο του Τραμπ -«Σαν να τρως αποφάγια ενός εύπορου» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ χαρακτήρισε η δημοσιογράφος του Vanity Fair Τίνα Νγκούγιεν το Trump Grill που ναι, ανήκει στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο υπόγειο του περίφημου Trump Tower, είναι διακοσμημένο με γαλλικούς πίνακες και τεράστιους καθρέφτες που βοηθούν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και γεμίζει καθημερινά από τουρίστες καθώς οι τιμές του θεωρούνται προσιτές, σε σχέση με το πού βρίσκεται. Ένα μενού τριών πιάτων, που περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο κοστίζει 28 δολάρια.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Troy Jensen (@troyjensen) στις Μάι 15, 2014, 1:04πμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Smidmore (@justasmidgemore) στις Οκτ 4, 2016, 4:20μμ PDT

Η Νγκούγιεν, στη βιτριολική κριτική της, περιέγραψε το γεύμα που έφαγε εκεί με φίλους της ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής», χλευάζοντας τη σύνθεση του μενού και τα πιάτα που προτείνονται, υποστηρίζοντας ότι ο μόνος σκοπός τους είναι «να εντυπωσιάσουν τους πελάτες», αναμειγνύοντας πολλές φορές ασυμβίβαστα μεταξύ τους συστατικά.

«Η γοητεία του εστιατορείου του Τραμπ είναι ότι μοιάζει με μια φθηνή εκδοχή της χλιδής. Το ασυνάρτητο μενού ήταν γεμάτο με κλασικά ψητά συνδυασμένα με διάφορα άλλα συστατικά με τα οποία δεν υπάρχει καμία συνοχή. Τα ζυμαρικά, για παράδειγμα, συνοδεύονται με σάλτσα σόγιας και λάδι τρούφας, ενώ το χούμους συνδυάζεται με ρικότα, υλικά που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδυαστούν», γράφει η συντάκτρια του Vanity Fair.

Κρέας κακής ποιότητας, παραψημένο, πατάτες τηγανιτές που δεν τρώγονται, επιδόρπια που δεν έχουν αποψυχθεί, κοκτέιλ που δεν τα χωρά ο νους.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alyssa Bautista (@yasugraffi) στις Οκτ 13, 2014, 8:07μμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης julz614 (@julz614) στις Δεκ 10, 2016, 3:31μμ PST

Η Τίνα Νγκούγιεν ένιωθε πως έτρωγε «τα υπολείμματα του γεύματος ενός εύπορου άνδρα».

Φυσικά, αυτή η κριτική δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τον ιδιόρρυθμο μεγιστάνα και νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε με σφοδρότητα στο Vanity Fair μέσω Twitter γράφοντας: «Είδε άραγε κάποιος τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair;Μεγάλη πτώση, μεγάλη ανησυχία, θάνατος! Η (διευθύντρια έκδοσης του περιοδικού) Γκρέιντον Κάρτερ δεν έχει κανένα ταλέντο, πρέπει να απολυθεί!».

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James H. Reynolds IV (@jamesherbertreynolds) στις Δεκ 14, 2016, 3:22μμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης nightwindcity (@nightwindcity) στις Νοέ 25, 2016, 11:18πμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kelly Brooks (@kellybwith3) στις Νοέ 9, 2016, 10:32πμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης conyves (@conyves) στις Μάρ 4, 2016, 11:10πμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gene (@phenom_phua) στις Δεκ 21, 2014, 12:06μμ PST

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ryan (@bird804) στις Οκτ 1, 2014, 3:19μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ TRUMP TOWER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ