Σαν «Ταύρος» ο Αντετοκούνμπο -Εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στους Σικάγο Μπουλς - iefimerida.gr

Σαν «Ταύρος» ο Αντετοκούνμπο -Εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στους Σικάγο Μπουλς

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος οδήγησε τους Μπακς σε θρίαμβο με 108-97 απέναντι στους Σικάγο Μπουλς.

Πραγματικός «ταύρος» ο Ελληνας άσος, μέσα σε 39 λεπτά σημείωσε 30 πόντους με 2/4 τρίποντα, ενώ μάζεψε 14 ριμπάουντ και παράλληλα είχε τρεις ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα μπλοκ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζαμπάρι Πάρκερ, που σημείωσε 28 πόντους. Μία εμφάνιση που σκόρπισε ενθουσιασμό και δημιούργησε προσδοκίες για την συνέχεια στην ομάδα του Μιλγουόκι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι Γουόριορς, κέρδισαν με 103-90 τους Νικς, ενώ οι Σπερς πανηγύρισαν στην έδρα των Σανς με 107-92. Οι 40 πόντοι οι 10 ασίστ του Ντέμιαν Λίλαρντ δεν ήταν αρκετά στους Μπλέιζερς, που γνώρισαν την ήττα με 132-120 από τους Νάγκετς. Νέα νίκη για τους Πέλικανς, αυτή την φορά με 102-95 επί των Πέισερς, επιτυχία με την «υπογραφή» του Άντονι Ντέιβις, που πέτυχε 35 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ