Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους φοιτητές [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους φοιτητές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Studdle» ονομάζεται η ελληνική εφαρμογή που έχει έρθει προκειμένου να δώσει λύση σε πολλά προβλήματα καθημερινότητας στη ζωή ενός φοιτητή.

Η εφαρμογή έχει γίνει πλέον ανάρπαστη, καθώς έχει εδραιωθεί στην καθημερινότητα των φοιτητών, την οποία και χρησιμοποιούν χιλιάδες χρήστες. Εμπνευστής και δημιουργός είναι ο απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Κανέλλης συνεπικουρούμενος από πέντε ακόμη μέλη της ομάδας που εκτόξευσαν την εφαρμογή στην κορυφή.

Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους φοιτητές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους φοιτητές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο αρχικός σχεδιασμός περιοριζόταν στο να αναπτυχθεί η εφαρμογή στους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που όπως προαναφέραμε προέρχεται και ο εμπνευστής της εφαρμογής, ωστόσο ήταν τέτοια η ζήτηση που η ομάδα κλήθηκε επιτακτικά να διευρύνει την εφαρμογή και σε άλλα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

«Ζητάμε από τους πρυτάνεις να υιοθετήσουν επίσημα την εφαρμογή ώστε να είμαστε σε θέση να αντλήσουμε πληροφορίες και δια ζώσης από τα πανεπιστήμια και να παρέχουμε νέες υπηρεσίες. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ειδικές ανακοινώσεις, αναβολές μαθημάτων, νέα των γραφείων διασύνδεσης, ακόμα και ειδοποιήσεις για προγράμματα μαθητείας ή αγγελίες εργασίας», είχε σημειώσει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Κανέλλης.

Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους φοιτητές [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το Studdle παρέχει όλες τις χρηστικές πληροφορίες που αναζητούν οι φοιτητές, όπως το πρόγραμμα μαθημάτων της σχολής τους, ώρες υποδοχής της γραμματείας και τα στοιχεία επικοινωνίας με τους καθηγητές, απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ανακοινώσεις για απεργίες και γενικές ενημερώσεις για τη σχολή, ωστόσο όλα αυτά μπορεί κάποιος μπορεί να τα διαθέτει όταν κατεβάσει την εφαρμογή η οποία διατίθεται τόσο σε λειτουργικό iOS όσο και Android. Ακόμη, περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα links για τα μαθήματα αλλά και για τις πολύ χρήσιμες εφαρμογές όπως το e-­‐class ή το my Studies. Πλέον η εφαρμογή καλύπτει μια μεγάλη γκάμα σχολών από την Αθήνα ως την Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους φοιτητές [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τον ιδρυτή της εφαρμογής, απόφοιτο Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου ο οποίος εργάζεται ως προγραμματιστής, Δημήτρη Κανέλλη και την δικηγόρο Χρύσα Κοκκόση, υπεύθυνη των νομικών και επιχειρηματικών ζητημάτων της εφαρμογής και τελοιόφοιτη του τμήματος ΜΜΕ, έκανε δεκτούς ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου προκειμένου να τους συγχαρεί για την εφαρμογή και την μεγάλη επιτυχία τους. Παράλληλα τους ενθάρρυνε ζητώντας τους να την αναπτύξουν περαιτέρω προσελκύοντας ακόμη περισσότερους φοιτητές.

Αυτή είναι η ελληνική εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους φοιτητές [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Σήμερα μας κάλεσε ο υπουργός Παιδείας Κ.Γαβρόγλου να μας συγχαρεί για την εφαρμογή Studdle και να συζητήσουμε πως η εφαρμογή θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερο τους φοιτητές», ήταν το μήνυμα του ιδρυτή της εφαρμογής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Eπομένως, τι περιμένεις; Kατέβασε την!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ