Ο Ελληνας που πάει κόντρα στις πολυεθνικές - iefimerida.gr

Ο Ελληνας που πάει κόντρα στις πολυεθνικές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζάκο Καράσσο είναι ένας επιχειρηματίας, ο οποίος δεν έχει κλείσει ούτε τα 30 του χρόνια και έχει ιδρύσει την εταιρεία Agnotis που ασχολείται βασικά με την παιδική πάνα, που είναι ο πιο ολιγοπωλιακός κλάδος λιανικής παγκοσμίως.

Φέτος βραβεύτηκε στα βραβεία Στέλιος Χατζηιωάννου ως μία από τις καλύτερες νέες ελληνικές επιχειρήσεις.
Η Agnotis σήμερα έχει δεκάδες χιλιάδες Έλληνες γονείς που την εμπιστεύονται. Επίσης η εταιρεία ήδη εξάγει τα προϊόντα της στα Βαλκάνια και σε Αραβικές χώρες.

Πείτε μας λίγα λόγια για το τι είναι η AGNOTIS;
Η Agnotis είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που προσφέρει ποιοτικές βρεφικές πάνες με συνδρομητικό μοντέλο σε πολύ καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Με φροντίδα προς τη νέα γενιά παρέχουμε υπεύθυνα απορροφητικές καιαπαλές πάνες μιας χρήσης που δίνουν ελευθερία και άνεση στα μωρά.

Ο Ελληνας που πάει κόντρα στις πολυεθνικές | iefimerida.gr 0

Τι είναι αυτό που σε ώθησε στην συγκεκριμένη ιδέα;
Όταν ζούσα στο San Fransisco της Αμερικής είδα μια εταιρεία που πουλούσε συνδρομητικά ξυραφάκια, η οποία κατόρθωσε να πάρει πολύ μεγάλο μερίδιο της αγοράς από κολοσσούς. Επίσης γνώριζα ότι η πάνα είναι μια τεράστια αγορά με πολύ λίγους «παίκτες». Αυτό σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τα μωρά ήταν καταλυτικός παράγοντας και μεγάλη πρόκληση για να ξεκινήσω την Agnotis.

Ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρίας AGNOTIS;
Η αγνότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε είναι η βάση των προϊόντων AGNOTIS, που έχει ως στόχο να προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών. Η ασφάλειά τους είναι η προτεραιότητά μας και η συνεχής βελτίωση, η υπόσχεση που δίνουμε...γιατί το γέλιο τους είναι η δική μας χαρά.

Γιατί εμπιστεύεται ο κόσμος την AGNOTIS;
Όταν συνδυάζεις εξαιρετική ποιότητα και προσιτή τιμή γιατί να μη σε επιλέξει κανείς;
Οι σταθερές χαμηλές τιμές όλο το χρόνο και τα δωρεάν μεταφορικά ενισχύουν την προτίμησή του κόσμου στην AGNOTIS όπου μπορούν να παραγγείλουν εύκολα και με άνεση από τον καναπέ τους.
Όμως ας μη γελιόμαστε. Είναι η εξαιρετική ποιότητα των υλικών μας που προστατεύει με υπευθυνότητα την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών που αποτελεί κύρια βάση της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Γιατί να επιλέξει κάποιος νέος γονιός τα προϊόντα σας;
Πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, αξίζει να αναφερθεί ότι βρεφικές πάνες Agnotis κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υποαλλεργικά υλικά προσφέροντας απόλυτη άνεση.
Τα μωρομάντηλα μας βασισμένα σε φυσικά ελεύθερα από στοιχεία PARABENS και με απαλό άρωμα χαμομήλι, ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, μικρό ή μεγάλο! Στη συσκευασία με καπάκι των 72 τεμαχίων και με το μοναδικό design της Agnotis, μπορούμε να σας εγγυηθούμε υγρασία και ποιότητα μέχρι και στο τελευταίο μαντηλάκι!

Ο Ελληνας που πάει κόντρα στις πολυεθνικές | iefimerida.gr 1



Θέλετε να μοιραστείτε κάποια μελλοντικά σχέδια;
Προσπαθούμε διαρκώς να αναβαθμίζουμε σε ποιότητα τα προϊόντα μας. Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων AGNOTIS, με νέα οικολογικά προϊόντα βρεφικής περιποίησης.
Επίσης μέσα στο 2017 ετοιμαζόμαστε για την είσοδό μας σε νέες αγορές Ευρωπαϊκών χωρών.

Που θα βρείτε τα προϊόντα AGNOTIS
Αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.agnotis.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ