Παναθηναϊκός: Καθοριστική μέρα για τον Τζεντίλε

Σήμερα (15/12) θα κριθεί εάν ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα ακολουθήσει το δρόμο του πατέρα του και θα φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ θα συναντηθεί στη διάρκεια της ημέρας με τους διοικούντες την Αρμάνι και θα προσπαθήσει να τους πείσει να τον αφήσουν ελεύθερο για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην ομάδα που έχει επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του και που όπως όλα δείχνουν αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Η περίπτωση του 24χρονου άσου δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018.

Το δεδομένο είναι πως δεν επιθυμεί ούτε ο ίδιος, ούτε η ομάδα που ανήκει, να συνεχιστεί η συνεργασία τους, όπως επίσης ότι στις συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού υπάρχει κατ΄ αρχήν συμφωνία μαζί τους για να ενταχθεί στο δυναμικό του αθηναϊκού συλλόγου.

Τα πάντα, θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των συζητήσεων που θα έχει με την Αρμάνι, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί με τίποτα να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ