Σάλος στην Τουρκία: Μαθητές δημοτικού φωτογραφίζονται κρατώντας κρεμάλες! - iefimerida.gr

Σάλος στην Τουρκία: Μαθητές δημοτικού φωτογραφίζονται κρατώντας κρεμάλες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες μαθητών δημοτικού στην Τουρκία που ποζάρουν, κρατώντας κρεμάλες έπειτα από προτροπή του ίδιου τους του δασκάλου.

Ο δάσκαλος -στη συνέχεια- ανάρτησε το φωτογραφικό υλικό στο Facebook γράφοντας: «Ή νίκη ή θάνατος. Πρόεδρε, θέλουμε Δικαιοσύνη»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, το σχολείο βρίσκεται στην περιοχή Μπασάκσεχίρ της Κωνσταντινούπολης και ο δάσκαλος Αυντίν Ερεκμάν προέβη σε αυτή την πράξη για να δείξει το θυμό του και την οργή του για τον θάνατο 44 ατόμων έξω από το γήπεδο της ομάδας Μπεσίκτας το προηγούμενο Σάββατο.
Ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα, αφού η συγκεκριμένη κίνηση όχι μόνο δεν χειροκροτήθηκε αλλά συγκέντρωσε και πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Μετά την αρνητική κριτική που δέχτηκε ο ίδιος, αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει το λογαριασμό του στο Facebook, όμως το θέμα είχε πάρει ήδη ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού έφτασε μέχρι την τουρκική Βουλή με αποτέλεσμα να συζητηθεί από το τουρκικό κοινοβούλιο.

Ο δάσκαλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, όπως είπε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία κρεμάλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ