Το αινιγματικό tweet του Κάνιε Γουέστ μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ -Υποψήφιος πρόεδρος το 2024; - iefimerida.gr

Το αινιγματικό tweet του Κάνιε Γουέστ μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ -Υποψήφιος πρόεδρος το 2024;

Φωτογραφία:ΑP-Seth Wenig
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αινιγματικό tweet έκανε ο Κάνιε Γουέστ μετά την συνάντησή του με τον Ντόναλτν Τραμπ στον Πύργο του το μεσημέρι της Τρίτης.

Αν και η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για καθαρά φιλική συνάντηση, την οποία ζήτησε ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν μέσω email μετά την εκλογή του Τραμπ, φαίνεται πως οι δύο άντρες συζήτησαν για πιο σοβαρά θέματα.

Το αινιγματικό tweet του Κάνιε Γουέστ μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ -Υποψήφιος πρόεδρος το 2024; | iefimerida.gr 0

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον μελλοντικό μας πρόεδρο αν πραγματικά θέλουμε την αλλαγή», έγραψε πριν λίγο ο Κάνιε στην πρώτη από τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Το αινιγματικό tweet του Κάνιε Γουέστ μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ -Υποψήφιος πρόεδρος το 2024; | iefimerida.gr 1

Ενώ σε άλλο του tweet προσθέτει «Ήθελα να συναντηθώ με τον Τραμπ για να συζητήσουμε ορισμένα πολυπολιτισμικά ζητήματα, όπως το bullying, την υποστήριξη των δασκάλων στα σχολεία, τον εκμοντερνισμό των προγραμμάτων των μαθημάτων και τη βία στο Σικάγο».

Το tweet του τραγουδιστή ωστόσο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν το «#2024». Σύμφωνα, με τα ξένα μέσα, ο Γουέστ είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2020. Ωστόσο, από το τωρινό tweet φαίνεται πως ο ίδιος μπορεί να αναβάλει τις πολιτικές του φιλοδοξίες για χάρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνιε Γουέστ Ντόναλτ Τραμπ tweeter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ