Πάγωσε η Βόρεια Ελλάδα -Πού έδειξε -10 βαθμούς το θερμόμετρο - iefimerida.gr

Πάγωσε η Βόρεια Ελλάδα -Πού έδειξε -10 βαθμούς το θερμόμετρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήλιος με… δόντια επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές βρίσκεται υπό το μηδέν.

Με -10 βαθμούς Κελσίου «ξύπνησαν» η Φλώρινα, η Πτολεμαΐδα και τα Γρεβενά, ενώ στην Καστοριά το θερμόμετρο το πρωί «έδειξε» -7 βαθμούς Κελσίου.

Πάγωσε η Βόρεια Ελλάδα -Πού έδειξε -10 βαθμούς το θερμόμετρο | iefimerida.gr 0

H θερμοκρασία στην Καστοριά, νωρίς το πρωί. Φωτογραφία: svouranews.gr

Στη Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή που μετρήθηκε από την αρχή της ημέρας ήταν -1 βαθμός Κελσίου, ενώ λίγο μετά τις 9.30 το πρωί ο υδράργυρος ανέβηκε στους 2 βαθμούς Κελσίου. Τσουχτερό κρύο επικρατεί και στους νομούς της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας. Στη Βέροια, το Κιλκίς και τα Γιαννιτσά ο υδράργυρος κατέβηκε τις πρωινές ώρες στους -5 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις Σέρρες «έδειξε» -6 βαθμούς, στη Δράμα -7 και στο Νευροκόπι -10.

Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφηκαν το πρωί και στη Θράκη, όπου ο υδράργυρος έδειξε -10 βαθμούς Κελσίου στην Ορεστιάδα και -7 στην Αλεξανδρούπολη, πόλεις όπου κι αυτή την ώρα το θερμόμετρο βρίσκεται κάτω από το μηδέν (-3 στην Ορεστιάδα και -1 στην Αλεξανδρούπολη).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόρεια Ελλάδα παγωνιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ