Ο Ράιαν Ζίνκε, νέος υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ο Ράιαν Ζίνκε, νέος υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ, επέλεξε για την ηγεσία του αμερικανικού υπουργείου των Εσωτερικών, τον Ράιαν Ζίνκε, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της μεταβατικής κυβερνητικής ομάδας, που έχει συγκροτήσει ο Τραμπ.

Ο Ζίνκε είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από τη Μοντάνα και πρώην διοικητής των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού ναυτικού (Navy SEAL).

Ο 55χρος Ζίνκε θα αναλάβει την ηγεσία του υπουργείου των Εσωτερικών, που έχει περισσότερους από 70.000 υπαλλήλους στις ΗΠΑ, ενώ ελέγχει, ποσοστό μεγαλύτερο από το 20% των ομοσπονδιακών εδαφών, συμπεριλαμβανομένων και των εθνικών πάρκων ( Yellowstone και Yosemite).

Η επιλογή του Ζίνκε ξάφνιασε τους ηγετικούς κύκλους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, που τον θεωρούσαν ως την καλύτερη επιλογή στις εκλογές που θα διεξαχθούν στη Μοντάνα το 2018, με αντίπαλο το Δημοκρατικό Γερουσιαστή Τζον Τέστερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΑΙΑΝ ΖΙΝΚΕ υπουργός Εσωτερικών ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ