Ο Μπόρις Τζόνσον «τρολάρει» την Τερέζα Μέι για το δερμάτινο παντελόνι που φόρεσε - iefimerida.gr

Ο Μπόρις Τζόνσον «τρολάρει» την Τερέζα Μέι για το δερμάτινο παντελόνι που φόρεσε

Φωτογραφία: AP/ Petros Karadjias
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δερμάτινο παντελόνι με το οποίο φωτογραφήθηκε η Τερέζα Μέι συζητήθηκε τόσο πολύ, που ο Μπόρις Τζόνσον δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει πλάκα στην πρωθυπουργό του.

Ο υπουργός Εξωτερικών το αποκάλεσε «lederhosen», την παραδοσιακή γερμανική φορεσιά, που είναι βερμούδα με τιράντες ουσιαστικά.

Ο Μπόρις Τζόνσον «τρολάρει» την Τερέζα Μέι για το δερμάτινο παντελόνι που φόρεσε | iefimerida.gr 0

Η Μέι δέχθηκε σφοδρή κριτική επειδή φωτογραφήθηκε στο περιοδικό των Sunday Times φορώντας το εν λόγω καφέ δερμάτινο παντελόνι, το οποίο κοστίσει 995 λίρες. Ο Τζόνσον εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία, για να κάνει πλάκα στη Βρετανίδα πρωθυπουργό, σε διπλωματική δεξίωση στο Λονδίνο.

Η φωτογραφία του περιοδικού των Sunday Times

Μιλώντας για τους στενούς εμπορικούς δεσμούς της ΕΕ με τη Βρετανία, είπε αστειευόμενος «Η υπέροχη πρωθυπουργός μας στην πραγματικότητα φορά lederhosen».

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς ειρωνεύτηκε και τις «επιτυχίες» της Βρετανίας στις εξαγωγές: στέλνουμε άμμο στη Σαουδική Αραβία, μπούμερανγκ στην Αυστραλία και τον Νάιτζελ Φάρατζ στην Αμερική, είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ