Το βαλς του... Κυρίου Χρήστου Σαρτζετάκη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα - iefimerida.gr

Το βαλς του... Κυρίου Χρήστου Σαρτζετάκη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα

Το βαλς του κυρίου Χρήστου Σαρτζετάκη με την... Ευανθία Ρεμπούτσικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνοι έμειναν οι θεατές της μουσικής παράστασης «Μπαχαρι Κανέλα και Γιορτή» στο θέατρο Παλλας όταν αντίκρισαν πριν από λίγα βράδια τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Χρήστο Σαρτζετάκη, να στροβιλίζεται στους ρυθμούς του βαλς με την Ευανθία Ρεμπουτσικα.

Ήταν στο τέλος της πολύ πετυχημένης παράστασης της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, όταν οι δύο κυρίες μαζί με τους μουσικούς κατέβηκαν από την σκηνή και περνούσαν μπροστά από την πρώτη σειρά των θεατών που καταχειροκροτούσαν, υπό τους ήχους ενός βάλς.

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων βρισκόταν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με την σύζυγο του Φρόσω και την κόρης τους Πετρούλα. Την στιγμή που η Ευανθία Ρεμπούτσικα πέρασε μπροστά από τον κ. Σαρτζετάκη αυτός σηκώθηκε, της έτεινε τα χέρια, την έπιασε και άρχισαν να λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής προκαλώντας τα πολύ ζωηρά χειροκροτήματα των θεατών.

Η μόνη που δεν έδειχνε να απολαμβάνει το θέαμα ήταν η κυρία Φρόσω Σαρτζετάκη η οποία παρακολουθούσε μάλλον αμήχανα ενώ αντίθετα η πανέμορφη κόρη του ζεύγους που συνοδευόταν και από μια φίλη της χειροκρότησε θερμά τον πατέρα της που ανέδειξε μια άγνωστη πλευρά του εαυτού του μπροστά στο κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ