Η ΑΕΚ «κάλυψε» Μπάγεβιτς - Ανακοίνωση στήριξης - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ «κάλυψε» Μπάγεβιτς - Ανακοίνωση στήριξης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τις τελευταίες σημαντικές και κομβικές συζητήσεις για τα μεταγραφικά, αλλά και το γεγονός ότι δεν παρέστη στις επίσημες παρουσιάσεις του Ζοσέ Μοράις και του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, έβαλε... φωτιά στις φήμες για απομάκρυνση του.

Ομως η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με επίσημη ανακοίνωση στηρίζουν τον Βόσνιο εκτελεστικό διευθυντή και διαψεύδουν οποιαδήποτε πληροφορία για απομάκρυνση του.

Αναλυτικά:

«Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντούσαν Μπάγεβιτς αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ