Κανείς δεν τα βάζει με την Τζένιφερ Λόρενς -Πώς πήρε εκδίκηση από τον Κρις Πρατ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Κανείς δεν τα βάζει με την Τζένιφερ Λόρενς -Πώς πήρε εκδίκηση από τον Κρις Πρατ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οποιος τα βάλει με την Τζένιφερ Λόρενς, για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουρος: ότι η 26χρονη δεν θα το αφήσει να περάσει.

Η ηθοποιός φρόντισε να στείλει αυτό το μήνυμα από την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, κατά τη διάρκεια της οποίας πήρε την εκδίκησή της από τον συμπρωταγωνιστή της, Κρις Πρατ, για την πλάκα που της κάνει τελευταία στο Instagram.

Αφού τις έδειξε μερικές από τις επίμαχες φωτογραφίες, ο Κίμελ την ρώτησε αν θα το αφήσει να περάσει έτσι. «Γ@@@@ το. Θα κάνω κάτι για αυτό», του απάντησε. Ετσι, βγήκε από το στούντιο με ένα σπρέι μπογιάς στο χέρι και έκανε νόημα για να παρκάρει μπροστά της λεωφορείο με την αφίσα της ταινίες Passengers, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Πρατ.

Αμέσως μετά... επιμελήθηκε το πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της, με το σπρέι που κρατούσε, έχοντας βοήθεια και από τον Κίμελ.

Τι προκάλεσε όμως όλο αυτό το ξέσπασμα; Τις τελευταίες εβδομάδες ο Πρατ της κάνει πλάκα στο Instagram, καθώς δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες μαζί της, αλλά σε αυτές είτε η Λόρενς είναι σχεδόν κομμένη, είτε φαίνεται μόνο η πλάτη της στην καλύτερη περίπτωση.

Here Jen and I pose with @elrubiuswtf

A photo posted by chris pratt (@prattprattpratt) on Nov 30, 2016 at 6:54am PST

Finally got that selfie with Jen y'all wanted. #passengersmovie

A photo posted by chris pratt (@prattprattpratt) on Nov 29, 2016 at 7:06am PST

My publicist Allison just took this hilarious candid photo. Totally startled me and #JenniferLawrence. It's little moments like this I'm so glad to be able to share with our fans as we promote #passengersmovie

A photo posted by chris pratt (@prattprattpratt) on Dec 2, 2016 at 8:41am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόρενς Κρις Πρατ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ