Ο Μέσι συνάντησε το παιδί με τη φανέλα-σακούλα που είχε συγκινήσει το Διαδίκτυο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι συνάντησε το παιδί με τη φανέλα-σακούλα που είχε συγκινήσει το Διαδίκτυο [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter @roadto2022
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φωτογραφίες του μικρού Μουρτάζα Αχμάντι με την «φανέλα-σακούλα» του Λιονέλ Μέσι είχαν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, συγκινώντας όλο τον κόσμο.

Τότε, είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια ο μικρούλης να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή και μετά από περίπου 7 μήνες αυτό έγινε πραγματικότητα.

Ο Λιονέλ Μέσι, που βρίσκεται με την Μπαρτσελόνα στο Κατάρ ενόψει φιλικού με την Αλ Αχλί, συνάντησε τον Μουρτάζα. Ο ποδοσφαιριστής πήρε αγκαλιά τον μικρό θαυμαστή του και φωτογραφήθηκε μαζί του.

«Η εικόνα που ο κόσμος ήθελε να δει. Ο 6χρονος που ονειρεύτηκε να συναντήσει τον ήρωά του Μέσι, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα», έγραψε στο Twitter η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

The image the world wanted to see. The six year old boy who dreamed of meeting his hero, #Messi, finally comes true. #FCBinDoha pic.twitter.com/58FWn17b9A

وآخيرا قابل الطفل ذو الست سنوات مرتضي آحمدي ميسي. #الاهلي_برشلونة pic.twitter.com/Xj8hT3yJb1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ